Assemblage Holtkamper vouwwagens bij IBN in Oss

Bij Holtkamper bieden we kwaliteitsvouwwagens waar je van op aan kunt, zodat je optimaal kunt genieten van je kampeervakantie. Een foutloze assemblage van de vouwwagens is dan ook uiterst belangrijk. Voor deze werkzaamheden werken wij samen met IBN, een hoogwaardig productiebedrijf in Oss. 

Bijzonder is dat bij IBN mensen werken die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt. Bij Holtkamper geloven we in het bieden van kansen aan mensen voor wie het hebben van werk niet vanzelfsprekend is. Door de samenwerking met IBN kunnen we deze kansen bieden en kan IBN hoogwaardig, uitdagend en waardevol werk aan deze medewerkers bieden. 

Van de eerste schroef tot een kant-en-klare vouwwagen
Vanaf het begin van de samenwerking is een intensief traject gestart tussen Holtkamper en IBN. De engineers, teamleiders en medewerkers van IBN hebben de vouwwagen volledig ontleed en de bijna 400 onderdelen teruggebracht naar 35 gedocumenteerde assemblagestappen. Medewerkers van IBN kunnen op deze wijze stap voor stap de vouwwagen opbouwen, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd blijft. Het volledige proces is in beeld; van de eerste schroef tot uiteindelijk een kant-en-klaar exemplaar.

100% foutloos
De assemblage wordt volgens een vaste werkwijze uitgevoerd. Op verschillende werkstations zijn medewerkers tegelijk met de verschillende assemblagestappen bezig. Van het chassis opbouwen tot de tent monteren. Maar ook de volledige elektrische installatie, van de stekker aan de dissel tot de lichten in de bumper wordt door de medewerkers uitgevoerd. Het eindresultaat is een hoogwaardig opgebouwde vouwwagen, die natuurlijk als laatste stap nog op elk detail kwalitatief wordt gecontroleerd. Alleen bij een 100% foutloze assemblage krijgt de vouwwagen zijn controlesticker en mag hij de vestiging in Oss verlaten. 

Benieuwd hoe de medewerkers van IBN onze hoogwaardige, luxueuze tenttrailers assembleren? Bekijk de time lapse film! 
 

Assemblage Holtkamper vouwwagens bij IBN in Oss

Nieuwsarchief

Meld u hier aan voor de Holtkamper nieuwsbrief!

  • De laatste nieuwtjes
  • Als eerste op de hoogte